ETUSIVU

  YRITYS

  PALVELUT

  HYÖTYJÄTEKERÄYS

  KULJETUSPALVELUT

  ROMUAUTOJEN
  KÄSITTELY

  VARASTOINTIPALVELUT

  YHTEYSTIEDOT

  YHTEISTYÖ JA LINKIT


Jätehuollon palvelut
 

Ympäristö- ja turvallisuus.

Yrityksemme on jätelain 49§ mukaisesti rekisteröity ja hyväksytty luvanvarainen toimija. Jätehuollossa käytettävät ajoneuvot ja lisälaitteet täyttävät kyseiseen toimintaan vaadittavat vaatimukset ja ympäristön Euro- normit moottorin osalta. Kuljettajat käyvät Pirkanmaan Jätehuollon vuosittain järjestämillä koulutus- ja kurssipäivillä alan lakien- ja määräysten tuntemiseksi.

PAKKAAVAT AUTOT täyttävät tilaajan vaatimukset ja niillä voidaan kerätä kaikkia käytössä olevia jäteastioita turvallisesti ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Näillä autoilla keräämme myös kiinteistöjen keräyspaperin.

VAIHTOLAVA - AUTOT täyttävät em. vaatimukset ja niillä voidaan kuljettaa asiakkaiden ja teollisuuden vaihtolavoja. Myös isot paperinkeräysastiat kuljetamme näillä autoilla.

LAVOJEN JA KONTTIEN VUOKRAUS onnistuu kauttamme päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Lavoihin voi asiakas itse kuormata esim. siivous- ja purkujätettä ym.

SYVÄKERÄYS JÄTE kerätään sitä varten olevalla nosturiautolla, jolloin käyntikerrat kiinteistön pihassa harvenevat ja turvallisuus paranee ja ympäristökuormitus vähenee.

NOSTOPALVELUT tapahtuvat nosturiautollamme siten, että nosturiautomme voi suorittaa asiakkaan tarvitsemia nostotöitä jopa 11m etäisyydeltä. Nostolaitteet katsastetaan vuosittain ja ne täyttävät alan normit ja asetukset. Lisäksi nostureille tehdään kymmenen vuoden välein tarkastus jolloin koko laite puretaan ja tarkastetaan.

METALLIROMUN VASTAANOTTOON yrityksellämme on Pirkanmaan ympäristökeskuksen myöntämä ympäristölupa joka sallii rautaromun- ja purkuautojen vastaanoton hallillamme osoitteessa Pajatie 1, MÄNTTÄ. Romuautoihin meillä on lupa ja valmiudet suorittaa autojen rekisteristä poistot ja niiden saattaminen kierrätyskuntoon poistamalla niistä kaikki nesteet ja renkaat sekä muu metallikierrätykseen sopimaton aine.

 

Webmaster: Pikolo tmi / Erlend Jantsikene,  e-mail: etunimi.sukunimi@iki.fi